The Panel Station Çekilişle iPad Kazandırıyor

Herkese Hediye Çeki ve Çekilişle iPAD Ödüllü Bedava Anket Sitesi

Anket sitelerinden sürekli nakit para ödülü kazanılmıyor. Bazı firmalar büyük alışveriş siteleriyle anlaşarak o alışveriş sitelerinde kullanabileceğiniz hediye çekleri ya da hediye puanlar da verebilmektedir. Hediye veren anket sitelerinden daha önce Çekilişle Hediye ve Para Ödülü Veren Görüş Anketi Siteleri Nedir? konusunda bahsetmiştik. Anket sistemleriyle ilgili diğer konularımız ve anket siteleri listelerine Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanmak ve Anket Siteleri Listeleri konusundan ulaşabilirsiniz. 

Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanmak ve Anket Siteleri ListeleriNakit para ödülü yerine hediye veren bedava anket sitelerinden The Panel Station anket sitesi çevrimiçi anketler ile ürün ve hizmetler hakkında geri bildirimlerini sunmak için aktif olarak katılım gösteren ve böylece bir etki ortaya koyan özel bir tüketici topluluğudur. The Panel Station kullanıcı görüşlerini öğrenerek kullanıcı tercihlerini belirlemek için hizmet veren bedava bir anket sitesidir. 

Panel Station anket sitesine üye olmak için kayıt formunu doldurduktan sonra email adresinize onay linki içeren bir mail gönderiliyor. Bu linke tıklayarak üyeliğinizi onayladığınızda anında 250 puan kazanıyorsunuz.  

The Panel Station anket sitesinden kazandığınız puanlar 500′ü geçtiğinde puanlarınızı MarkaFoni ve hepsiburada.com gibi tanınmış ve geniş ürün yelpazesine sahip e-ticaret sitelerindeki alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Anketin uzunluğuna ve özelliğine göre anket başına 50 ile 500 puan arasında garanti puan kazanıyorsunuz. Ayrıca aylık çekilişlerle bedava Apple i-Pad kazanma şansına sahip olabilirsiniz. 

The Panel Station sitesindeki anketler haftada en az iki defa gönderilmekte ve kullanıcılar yani anket dolduran kişiler gelecek anket sayısını kendileri ayarlayabilmekte olduğundan doldurulacak anket sayısını arttırabilirsiniz.

The Panel Station anket sitesinde kişisel bilgileriniz size uygun anketlerin size ulaştırılması amacıyla istenmekte ve kesinlikle anket yaptıran firmalara iletilmemektedir. Anket firmalarına anket sorularına cevap veren kişilerin verdiği tüm cevaplardan çıkartılan toplu araştırma sonucu iletilmektedir. Özetle vereceğiniz bilgiler güven altında olacaktır.

Sorularınızı ve görüşlerinizi yorum yazarak bildirebilirsiniz.

Bedava Anket Sitesi The Panel Station’a Buradan Ulaşabilirsiniz!

Sonraki Kayıt

Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.