MySurvey Anket Doldur Hediye Kazan

MySurvey İle Anket Doldurarak Para ve Hediye Ödülü Kazanabilirsiniz

Pazar araştırma çalışmalarına gönüllü olarak katılan bireyler için hazırlanmış bir tüketici paneli olan MySurvey üyelerini doldurdukları anket karşılığında ödüllendiriyor.

Hediye ve para ödüllü veren anketler sunan MySurvey sitesine kaydolmak ve anketlere katılmak 18 yaşından büyük herkes için tamamen ücretsizdir.
MySurvey - Anket Doldurarak Para ve Hediye Ödülü KazanınMysurvey, panel üyelerinin online araştırmalara katılabileceği, bilgilerini güncelleyebileceği ve kazandığı puanları hediyeler ve hayır kurumlarına bağış için çevirebileceği bir web sitesidir.
MySurvey, bir pazar araştırma firması olan dünyanın hemen hemen her ülkesinde faaliyet gören Lightspeed Research firmasına aittir ve bu firma tarafından işletilmektedir.

MySurvey’de tüketici düşünceleri önemli bir yer teşkil eder.
Yenilikler, tüketici görüşleri araştırmalarından esinlenilerek gerçekleşir. Bunlara hava yastığı, kilitlenmeyi önleyici fren sistemi, kredi kartı nakit ödülleri ve çocuk emniyet kapakları ve birkaç isim daha eklenilebilir. Bu sonuçlar, Financial Times, Wall Street Journal, Time ve diğer uluslararası basında düzenli olarak yayınlanmaktadır.

MySurvey Sitesinden Anket Doldurarak Kazanabileceğiniz Ödüller:

• Banka hesabınıza aktarabileceğiniz yada harcayabileceğiniz PayPal Nakit para Ödülü
• FaceBook alışverişlerinizde kullanabileceğiniz FaceBook Kredileri
• Arçelik, Mudo City, Damat Tween gibi tanınmış markalardan hediye çekleri ve ürünler.

Üç dakika gibi kısa bir sürede MySurvey üyeliğinizi tamamlarınız. Size gelen anketleri doldurdukça puan kazanırsınız. Puanlarınız 115 puan üstüne çıktığında anketleri dürüstçe doldurduğunuz için hesabınız onaylanır ve puanlarınızı nakit para veya hediye ödülüne çevirebilirsiniz. Buraya Tıkla MySurvey’e Katılarak Hediyeler Kazan!

Sorularınızı ve görüşlerinizi yorum yazarak bildirebilirsiniz.

İnternetten Para Kazandıran Bedava Anket Sitelerini Buradan İnceleyebilirsiniz!

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt

Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.