Sen De Buyur Yeni iPad Kazan

Sen De Buyur, Hediyeni Seç, Anket Doldur, Yeni iPad 16 GB Kazan

Anket doldurarak internetten para kazandıran web siteleri hakkında Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanmak ve Anket Siteleri Listeleri konusunda yeterli açıklamayı yapmıştık. Bir de anket doldurarak hediyeler kazanabileceğiniz web siteleri var. Hediyeli anket siteleri için de The Panel Station – Herkese Hediye Veren Uluslararası Anket Şirketi ve MySurvey İle Anket Doldurarak Para ve Hediye Ödülü Kazanabilirsiniz konularına bakabilirsiniz.

Hatta En Kral Oyunlar Oyna bölümündeki oyunları oynadıktan sonra dilerseniz topladığınız puanlarla 4 TL karşılığında yarışmaya katılabilir ve birinci olursanız iPad2, iPhone4, PlayStation 3, Bisiklet, Alışveriş Çeki, Nespresso Kahve Makinesi ve Sinema Bileti gibi çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

Fakat size bugün bahsetmek istediğim çekilişle Apple New IPad 16 GB Wifi ve Philips 32PFL5606H/12 81 cm (32″) Full HD LED TV hediye eden ücretsiz katılabileceğiniz bir anket sitesi olan Sen De Buyur, Sen De Kazan! sitesi.

Tarot Falı - Tüm Gerçekleri Açıklayacak

SendeBuyur Milli Piyango izni doğrultusunda űretsiz çekilişler dűzenlemektedir. SendeBuyur’a siz de űye olarak űcretsiz ődűllű çekilişlere katılabilirsiniz. Űstelik seçkin markaların promosyonlarından őncelikli olarak haberdar olabileceksiniz.

Sen De Buyur sitesine üye olarak ücretsiz olarak çekilişe nasıl katılacağınızı ve çekiliş hakkınızı nasıl arttıracağınızı merak ediyorsanız buyrun: 

Buraya tıklayıp Sen De Buyur anasayfasından kazanmak istediğiniz hediyeyi seçin.

Sen De Buyur üyelik formunu doldurup űcretsiz űye olun

• Üye olurken vermiş olduğunuz mail adresinize gönderilen emaildeki “Üyeliğimi Onaylıyorum” linkine tıklayarak Sen De Buyur Űyeliğinizi onaylayınız. Profilinizi tamamladıktan sonra çekilişe bir adet ücretsiz katılım hakkınız olacak. Ödül kazanırsanız hediyenizi alabilmeniz için profil bilgilerinizin eksiksiz ve doğru olarak doldurulmuş olması gerekmektedir.

Sen De Buyur sitesinde anket doldurarak kazanma şansınızı katlayın. Her doldurduğunuz anket için +2 çekiliş hakkı kazanın. Şu an için aktif oalrak 8 adet anket bulunduğundan 16 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

• Facebook veya mail űzerinden arkadaşlarınızı davet ederek de kazanma şansınızı katlayın. SendeBuyur’a davet ettiğiniz her arkadaşınız için profil bilgilerini eksiksiz doldurduktan sonra +1 ekstra çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

iPad ve LCD TV Hediyeli SenDeBuyur Çekiliş Şartları ve Detayları

Apple New IPad 16 GB Wifi ve Philips 32PFL5606H/12 81 cm (32″) Full HD LED TV hediye çekilişi 18/05/2012(saat:00:00) 03/09/2012 (saat: 23:59) tarihleri arasında Sen De Buyur sitesi aracılığı ile Zeppelin Bilişim Bilgisayar ve Reklamcılık Ticaret Limited şirketi tarafından düzenlenmiştir.

Kampanya tarihleri arasında e l Zeppelin Bilişim Bilgisayar ve Reklamcılık Ticaret Limited şirketi’ne ait SendeBuyur internet sitesine ücretsiz girerek, tanıtım ve faaliyetlerini izledikten sonra, ad-soyad adres ve telefon bilgileri yazılmak sureti ile ücretsiz üye olan ve sitede yayınlanan anket formlarını eksiksiz dolduranlara (10 adet anket) her bir anket için iki çekiliş hakkı, ayrıca arkadaşlarını davet edenlerden, arkadaşları üye olanlara üye olan arkadaş sayısı kadar çekiliş hakkı kazandırılacaktır.

Çekilişte 1 kişi 00072057TABPC Apple New IPad 16 GB Wifi Beyaz ve 1 kişi 00055832 TVLCD PHILIPS 32PFL5606H kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş 11/09/2012 tarihinde saat 14.00′de İstanbul 25. Noterliği 1. Levent, Levent Caddesi, No: 56/A, Beşiktaş / İSTANBUL adresinde noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Kazanan talihliler 14/09/2012 tarihinde Star gazetesinde ve Sen De Buyur internet sitesinde ve Facebook duvarımızda duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden e l Zeppelin Bilişim Bilgisayar ve Reklamcılık Ticaret Limited şirketi sorumlu tutulamaz.

Asıl talihlilerin 29/09/2012 tarihine kadar, yedek talihlilerin 14/10/2012 tarihine kadar kimliği ile şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu ile eI Zeppelin Bilişim Bilgisayar ve Reklamcılık Tic.LTD.ŞTİ. İstanbul Palladium Office Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No: 8/A Palladium Alışveriş Merkezi ve Residence Kat:3 34746 Ataşehir İstanbul adresine başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

SenDeBuyur çekilişlerine e l Zeppelin Bilişim Bilgisayar ve Reklamcılık Ticaret Limited şirketi ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Kimlik ve adres bilgileri eksik/yanlış olanlar kampanyaya dahil edilmeyecektirler. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler, yasal yükümlülükler ve harcamalar talihliye aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Sorularınızı ve görüşlerinizi yorum yazarak bildirebilirsiniz.

Sen De Buyur Web Sitesine Buradan Ücretsiz Üye Olabilirsiniz!

Önceki Kayıt

Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.